Antena 3 CNN Life Clarvăzătoarea care a prezis uraganele ce au lovit SUA face o nouă previziune terifiantă: "Văd un război - rachetele sunt aproape"

Clarvăzătoarea care a prezis uraganele ce au lovit SUA face o nouă previziune terifiantă: "Văd un război - rachetele sunt aproape"

o_1budf09ah1of7rars9uj4uv3t8.jpg
foto: Pixabay.com
08 Noi 2017   •   11:23

Mhoni este una dintre clarvăzătoarele care a uluit America Latină.

Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni, scrie timpul.md.

„Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur”, a declarat Mhoni la un post TV.

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim”, a adăugat Mhoni.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close