Antena 3 CNN Life Culinar O chelneriță a dezvăluit secrete șocante din bucătăriile restaurantelor. Ce se întâmplă cu mâncarea

O chelneriță a dezvăluit secrete șocante din bucătăriile restaurantelor. Ce se întâmplă cu mâncarea

O chelneriță a dezvăluit secrete șocante din bucătăriile restaurantelor. Ce se întâmplă cu mâncarea
Sursa foto: Pixabay
13 Apr 2017   •   10:11

Revista americană Reader's Digest a realizat un reportaj despre secretele pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor. Articolul este extrem de interesant pentru că le arată clienților ce anume nu trebuie să comande niciodată într-un restaurant și ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor bucătăriilor.

Mai mulți chelneri din restaurantele americane au făcut dezvăluiri șocante, scrie Daily Mail. Un chelner a susţinut că i-ar spune unui client vegetarian că un anumit fel de mâncare nu conţine carne, indiferent dacă este sau nu adevărat, doar pentru a vinde produsul.

O chelneriţă din Kansas a dezvăluit că după ora opt seara vinde numai cafea decafeinizată, pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere: "Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină".

Laptele degresat este foarte rar lapte degresat. Foarte puţine restaurante, în afara celor Starbucks, folosesc lapte integral, lapte de 2 la sută grăsime, lapte degresat sau alt tip de lapte, pentru că nu este deloc practic să ai atât de multe feluri de lapte, susţine un alt angajat.

Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.

 

×
Subiecte în articol: restaurante chelner secret
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close