Antena 3 Life De la cine nu e bine să primești cruciuliță drept cadou

De la cine nu e bine să primești cruciuliță drept cadou

16 Aug 2018   •   15:52
De la cine nu e bine să primești cruciuliță drept cadou
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Amuletele au o putere speciala asupra noastra. Ele ne pot incarca energetic, ne pot oferi o stare de bine sau, dimpotriva, ne pot da o stare de iritabilitate.

Multe din micutele obiecte pe care le purtam in buzunar sau le punem la gat au puteri speciale, conform legilor ezoterismului. Este important sa le alegem cu grija si sa le purtam in anumite momente.

Cea mai puternica amuleta este cruciulita purtata la gat. Nu este doar o bijuteri care se potriveste unei tinute. De multe ori, cruciulitele sunt mosteniri de familie, primite de la parinti sau bunici.

Trebuie spus ca odata cu predarea acestor obiecte (mai ales daca sunt sfintite in biserica) se va transfera si istoria spirituala, incarcatura vibrationala, emotiile pastrate timp de generatii.

Daca acea cruciulita a purtat noroc generatiilor trecute va transfera acele energii pozitive urmasilor. Daca a fost martora la necazuri, este indicat sa renuntam la astfel de obiecte.

Se intampla mai rar ca o cruciulita sfintita sa aduca ghinioane, insa exista si astfel de posibilitati.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close