Antena 3 CNN Life Giovanni Becali, executat silit de ANAF! Fiscul a vândut la licitație un apartament al impresarului | S-a cumpărat cu dublul prețului de pornire

Giovanni Becali, executat silit de ANAF! Fiscul a vândut la licitație un apartament al impresarului | S-a cumpărat cu dublul prețului de pornire

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut, prin Serviciul executări Silite Cazuri Speciale Regional București (SESCSR), un imobil scos la licitație, aparținând lui Giovanni Becali.

Giovanni Becali, executat silit de ANAF! Fiscul a vândut la licitație un apartament al impresarului | S-a cumpărat cu dublul prețului de pornire
Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    06 Apr 2023   •   09:43

Potrivit ANAF, SESCSR București a vândut la prima licitație, în 5 aprilie, un imobil apartament situat in București, Calea Floreasca Nr 91-97, aparținând debitorului Becali Ioan (Giovanni).

Prețul de evaluare a fost de 975.942 lei.

Imobilul a fost adjudecat cu prețul de 1.842.885 lei.

ANAF a scos la licitație apartamentul deținut de Giovanni Becali în încercarea de a recupera o parte din prejudiciul adus de acesta statului, stabilit în urma ”Dosarului Transferurilor”, în care impresarul a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în martie 2014.

Citește și: Una dintre mașinile Elenei Udrea, vândută de ANAF. Suma obținută la licitație

"Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în `Dosarul Transferurilor`.

Imobilul, este vorba de un stabiliemnt din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA", se arăta în comunicatul ANAF, din luna martie.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close