Antena 3 CNN Life Greşelile peste care românii nu sunt dispuși să treacă într-o relație

Greşelile peste care românii nu sunt dispuși să treacă într-o relație

Greşelile peste care românii nu sunt dispuși să treacă într-o relație
30 Aug 2018   •   11:28

Deşi se consideră indulgenţi, cei singuri nu sunt dispuşi să îşi asume orice greşeală a partenerului. Prin urmare, cel mai grav lucru într-o relaţie, peste care nu pot trece, este infidelitatea, arată un sondaj recent, efectuat de un site de dating din România.

Astfel, 77% din persoanele singure spun că nu ar putea trece peste infidelitate.

76% din românii singuri consideră că într-o relaţie este esenţial să ierţi. Cu toate acestea, dacă este ceva peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea partenerului, potrivit adevarul.ro.

Un procent similar afirmă că nu are regrete faţă de felul în care a tratat infidelitatea partenerului în relaţiile trecute. Mai indulgenţi sunt aceştia chiar şi cu violenţa, fie aceasta verbală sau fizică – 46% spun că nu ar putea suporta un astfel de comportament într-o relaţie, în timp ce 53% consideră că lipsa respectului este de asemenea un punct de cotitură.

„Observăm de la an la an mai multă determinare în rândul persoanelor singure. Acestea sunt decise să nu repete greşelile relaţiilor anterioare, indiferent că vorbim de căsnicie sau nu, şi să înceapă o relaţie sinceră”, a declarat Flori Dragomir, fondator al site-ului de dating.

×
Subiecte în articol: greseli romani relatie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close