Ioana Boureanu, disperată că a rămas fără lucrurile cumpărate cu banii fostului politician

de A.M.P    |    21 Sep 2016   •   09:28
Ioana Boureanu, disperată că a rămas fără lucrurile cumpărate cu banii fostului politician Foto: Cristian Boureanu/Facebook

În plin scandal cu tătăl ei, Ioana Boureanu are o singură preocupare, și anume recuperarea hainelor, accesoriilor și bijuteriile din casa lui. Pe adolescentă nu o interesează ancheta socială pe care a demarat-o „Protecția Copilului” și care poate avea repercusiuni în viața ei, scrie libertatea.ro.

Momentan, Ioana Boureanu are o mare problemă, aceea că tatăl ei i-a sechestrat toate hainele și obiectele personale, lucruri pe care i le-a cumpărat din banii lui. Cristian Boureanu refuză să i le înapoieze, motivând că, dacă a ales să plece de acasă, înseamnă că nu mai are nevoie de ele și, în plus, mama ei, îi poate cumpăra altele noi.

Întrebată de prietenii virtuali dacă a reușit să-și recupereze hainele și trusele de machiaj, Ioana a răspuns dezamăgită că nici vorbă și că nu știe ce are de făcut deoarece nu vrea să se reîntoarcă în casa lui.

„Întreabă-l pe el. Nu vrea să-mi dea hainele pentru că îi place să distrugă tot ce-mi place”, le-a răspuns adolescenta amicilor.

 

Parteneri
x close