Antena 3 CNN Life Lua în fiecare zi proteine ca să arate bine! Ce a descoperit într-o zi în pungă! I-a venit să vomite instant

Lua în fiecare zi proteine ca să arate bine! Ce a descoperit într-o zi în pungă! I-a venit să vomite instant

Lua în fiecare zi proteine ca să arate bine! Ce a descoperit într-o zi în pungă! I-a venit să vomite instant
Sursa foto: Foto: M.E.N
12 Apr 2017   •   15:20

Unii oameni doresc atât de tare să aibă un corp de invidiat încât aleargă la cel mai apropiat magazin de nutriție și cumpără cea mai mare pungă cu pudră de proteine pe care o pot găsi.

În interiorul pungii se află de obicei o lingura mică și proteine ​​suficiente cât să hrănească un sat mic, timp de o săptămână. 

Ceea ce nu se așteaptă  nimeni să găsească în proteine este un mic rozător mort. Din păcate, asta este exact ceea ce i s-a întâmplat lui Adam Brenton, în vârstă de 25 de ani. Adam a afirmat că iubita lui a avut coșmaruri după această descoperire și nu o învinuiește deloc.

Potrivit ladbible.com, tânărul a cumpărat punga de 1.45 kg online, cu prețul de 21 de lire și a folosit-o în ultimele trei săptămâni.

”Am verificat punga pentru că avea găuri și urme de mușcături, dar nu am văzut nimic, șoarecele trebuie să fi fost îngropat în pudră și am ajuns târziu la el “, a declarat Adam pentru M.E.N.

Adam a adăugat că a trimis pachetul înapoi pentru analiză și este acum în căutarea de compensații din partea companiei.

Băiatul spune că nu a fost bolnav de la micul rozător, însă crede că starea lui de sănătate a fost pusă în pericol.

×
Subiecte în articol: proteine punga tanar punga
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close