Antena 3 CNN Life Mașina Bugatti Veyron a lui Cristiano Ronaldo s-a izbit de o casă, în Mallorca

Mașina Bugatti Veyron a lui Cristiano Ronaldo s-a izbit de o casă, în Mallorca

Unul dintre bolizii de lux aparținând fotbalistului Cristiano Ronaldo - o mașină Bugatti Veyron evaluată la peste 2 milioane de euro - s-a izbit astăzi de o casă din Mallorca, potrivit unor informații din presa spaniolă.

Mașina Bugatti Veyron a lui Cristiano Ronaldo s-a izbit de o casă, în Mallorca
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    20 Iun 2022   •   20:52

Superstarul de la Manchester United se află pe insulă, într-o vacanță cu familia, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru pre-sezon, care începe la sfârșitul acestei luni.

El Periodico Mediterraneo relatează că mașina Bugatti Veyron era condusă de un angajat al superstarului portughez, când s-a izbit de intrarea unei case, în această dimineață.

Sursa citată susține că șoferul vehiculului nu a suferit răni grave, dar se pare că partea din față a vehiculului ar fi fost grav avariată.

Ronaldo și familia sa au sosit pe insula spaniolă săptămâna trecută, după ce fotbalistul a ratat ultimul meci internațional al Portugaliei din cauza unei accidentări.

Jucătorul de 37 de ani, împreună cu partenera Georgina și copiii Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina și nou-născuta Bella Esmeralda au zburat cu un avion privat în insulele Baleare.

Sursa citată susține că mașina implicată în incident a fost una dintre cele două pe care starul lui United le-a expediat pentru a i se alătura în Mallorca, conform Mediafax.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close