Antena 3 CNN Life Mirela Vescan începe un nou curs de make-up artist la Intact Media Academy

Mirela Vescan începe un nou curs de make-up artist la Intact Media Academy

Mirela Vescan începe un nou curs de make-up artist la Intact Media Academy
04 Sep 2015   •   16:49
Un nou curs de make-up susținut de Mirela Vescan la Intact Media Academy, incepe de luni, 7 septembrie.

Modulul de machiaj durează 5 săptămâni, pe parcursul cărora Mirela își va învăța cursanții cum să execute corect diferite tipuri de machiaj - în funcţie de fizionomie şi de ten, machiajul de televiziune, de scenă.

Cursul se adresează atât celor care abia pătrund în universul machiajului, cât şi celor care doresc să se perfecţioneze şi să-şi ordoneze mai bine informaţiile despre frumos.

“La sfârșitul acestui modul, cursanții vor avea toate cunoștințele necesare pentru start-ul unei cariere de make-up artist. Pentru a performa în acest domeniu, studenții au nevoie de simțul culorilor, dragoste pentru machiaj și pentru tot ceea ce este frumos”, spune Mirela Vescan.

Mirelei Vescan a pregatit deja sute de absolvente Intact Media Academy, care pot oricand sa urmeze aceasta noua profesie, de make up artist. Unele dintre ele, acum se mândresc cu pictoriale în reviste româneşti, dar şi străine.

Următorul curs va începe în luna octombrie, iar cei care doresc să se înscrie o pot face oricând aici: http://bit.ly/1JSn1gh.

Mirela Vescan este cel mai cunoscut și mai titrat make-up artist din România, cu o experiență de aproape 25 de ani în acest domeniu şi un portofoliu impresionant de premii pentru machiaj.

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy
Parteneri
Un jandarm din Braşov a fost omorât. Criminalul, găsit inconştient
x close