Antena 3 CNN Life "Sunt un model OnlyFans. Am descoperit că tatăl meu vitreg era cel mai mare abonat al meu". Metoda prin care o fată a descoperit că tatăl ei vitreg era abonatul ei numărul unu

"Sunt un model OnlyFans. Am descoperit că tatăl meu vitreg era cel mai mare abonat al meu". Metoda prin care o fată a descoperit că tatăl ei vitreg era abonatul ei numărul unu

O vedetă OnlyFans a rememorat momentul umilitor în care a aflat că cel mai mare abonat al ei s-a dovedit a fi tatăl ei vitreg și cum vestea șocantă i-a sfâșiat familia.

"Sunt un model OnlyFans. Am descoperit că tatăl meu vitreg era cel mai mare abonat al meu". Metoda prin care o fată a descoperit că tatăl ei vitreg era abonatul ei numărul unu
Sursa foto: instagram.com/tailamaddison
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2023   •   14:24

Taila Maddison, lucrătoare în comerțul cu amănuntul, din Newcastle, avea cont pe platforma OnlyFans de doar două luni când a făcut această descoperire îngrozitoare, coform DailyMail.co.uk

Ea a devenit suspicioasă în legătură cu cel mai mare abonat al ei, care cheltuise 2.000 de dolari pe conținut picant și care îi trimitea mesaje cu "cereri neobișnuit de specifice", cum ar fi fotografii zilnice cu ea îmbrăcată în lenjerie intimă.

"Norocul" a facut ca domnișoara Maddison să fie, de asemenea, "urmărită" pe TikTok de către utilizatorul misterios, platforma de socializare notificându-i faptul că respectivul cont era legat de unul dintre șase contacte din telefonul ei. 

Curioasă din fire, vedetă OnlyFans a restrâns în cele din urmă căutarea înainte de a afla că abonatul era același bărbat care i-a fost tată vitreg în ultimii 12 ani.

Dezvăluirea devastatoare a pus capăt căsniciei mamei sale, iar doamna Maddison a dezvăluit că nu a fost singura relație care a fost lăsată în paragină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vorbind în cadrul emisiunii Insight, de la SBS, Maddison a descris cum mama și surorile ei cu inima frântă s-au întors împotriva ei după ce tatăl ei vitreg a plecat.

'În primele două săptămâni, el a fost foarte mult tipul cel rău. Dar apoi a amuțit față de toată lumea, sau oamenii au tăcut față de el', a spus Taila.

"Surorile mele lucrează cu normă întreagă, așa că mama nu avea pe nimeni în jur pe care să se răzbune, pentru că el nu era acolo, iar ea s-a întors rapid împotriva mea și a devenit vina mea și a lui OnlyFans. Am fost inamicul numărul unu pentru familia mea timp de câteva luni".

Taila a afirmat că tatăl ei vitreg a încercat să nege afirmațiile atunci când l-a confruntat și a amenințat că îi va spune mamei sale. "În două minute, am primit un mesaj de la tatăl meu vitreg care spunea: 'Tay, ești liberă să vorbești?''', a declarat vedeta OnlyFans.

În cele din urmă, domnișoara Maddison i-a dat vestea sfâșietoare mamei sale într-un chat de grup cu surorile ei.

×
Subiecte în articol: OnlyFans
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close