Antena 3 Life Recomandare New York Times: Maramureș și Bucovina, destinaţii de vacanţă în timpul pandemiei de COVID

Recomandare New York Times: Maramureș și Bucovina, destinaţii de vacanţă în timpul pandemiei de COVID

de Georgiana Adam    |    17 Ian 2021   •   18:47
Recomandare New York Times: Maramureș și Bucovina, destinaţii de vacanţă în timpul pandemiei de COVID
Sursa foto: Hepta

În plină pandemie de coronavirus, cotidianul american The New York Times recomandă două destinaţii româneşti ca opţiuni de vacanţă.

Maramureș și Bucovina sunt recomandate pornind de la avantajul specific regiunilor din nordul României: modul de viață rustic, care în alte zone din lume a dispărut de mult.

Topul realizat de publicaţia americană a fost realizat pornind de la recomandările făcute de cititorii ziarului.

Sunt zone care nu au fost invadate de turiști, cu peisaje spectaculose, drumuri noroioase, ferme cu fânețe și căruțe trase de cai, notează ziariştii americani.

„Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume, iar Maramureșul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă. Maramureșul a fost ales pentru autenticitatea sa și pentru că aici mai poți găsi un mod de viață care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea și autenticitatea Maramureșului și să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viață", a anunțat, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: Maramureș Bucovina New York Times
Parteneri
x close