Antena 3 CNN Life Opt sfaturi să scapi de inhibiții în dormitor

Opt sfaturi să scapi de inhibiții în dormitor

Opt sfaturi să scapi de inhibiții în dormitor
01 Aug 2015   •   19:50
Îl doreşti mai mult decât pe oricine, ai fantezii erotice care te aprind, însă când ajungi în pat te inhibi şi îţi laşi partenerul să conducă acţiunea? Multe femei se tem să-şi exprime sexualitatea sau sunt complexate de trupul lor, iar astfel de probleme nu le permit să se desfăşoare cum şi-ar dori în momentele de intimitate, scrie eva.ro.  Dacă vrei să fii mai dezinhibată, mai îndrăzneaţă în timpul partidelor de amor, urmează sfaturile de mai jos. 
 
Acceptă-ţi micile "defecte"
Nimeni nu este perfect. Fiecare dintre noi avem mici defecte pe care trebuie să le acceptăm dacă dorim să avem parte de linişte şi fericire. Şi pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare, pentru a primi şi a oferi plăcere, trebuie să fim mulţumite de trupurile noastre şi să avem încredere în puterea de atracţie. Acceptă-te aşa cum eşti şi lasă-te iubită!

Pune-ţi în valoare calităţile
Gândirea pozitivă este secretul unei vieţi fericite. Toţi avem defecte, însă avem şi părţi bune. Important este să le descoperi. Ce iubeşti la tine? Ai fost înzestrată cu sâni frumoşi sau cu un simţ al umorului deosebit, indiferent de calităţile pe care le posezi, fii conştientă de ele şi fii recunoscătoare în fiecare zi. Aşa că dacă vrei să te simţi sexy, înlocuieşte gândurile negative cu cele pozitive. Eşti minunată aşa cum eşti.

Mai multe pe eva.ro.

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close