Antena 3 CNN Life “Plantăm Aer”, un nou program de responsabilitate socială

“Plantăm Aer”, un nou program de responsabilitate socială

“Plantăm Aer”, un nou program de responsabilitate socială
17 Sep 2018   •   15:07

Compania Daikin își propune să strângă pe platforma www.plantamaer.ro cât mai multe povești cu aer curat, inspirându-i, astfel, și pe ceilalți cititori să se implice, să-și scrie povestea și să acționeze pentru a păstra farmecul naturii. Dezvăluirea experiențelor personale reprezintă un semnal de alarmă în legătură cu datoria de a menține zonele cu aer curat și importanța de a contribui, cu pași mărunți, la creșterea suprafeței împădurite a țării.

„Scopul nostru este ca astfel de inițiative să fie susținute de cât mai mulți români și să încurajăm partenerii Daikin să se alăture programului «Plantăm Aer». Doar printr-o mobilizare comună putem creşte zonele verzi și reduce poluarea, asigurând un viitor mai curat pentru generațiile următoare. Astfel, pentru a ne aminti că timpul petrecut în aer liber ne inspiră, ne încarcă cu energie, asigurându-ne o stare de relaxare și de liniște, dar și pentru a prețui mai mult ceea ce mediul înconjurător ne oferă și ne învață, anul acesta ne concentrăm pe experiențe, întâmplări și momente petrecute în aer curat. Povești spuse de noi toți, iubitorii de natură, care au rolul să ne bucure și să ne motiveze în a descoperi și  aprecia și mai mult frumusețea locurilor verzi din România”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Natura are nevoie permanentă de oameni dornici să facă bine, iar pentru rezultate vizibile e nevoie de o comunitate cât mai mare. Cei care vor să devină plantatori de fapte bune se pot înscrie ca voluntari la acțiunile Plantăm fapte bune în România” prin e-mail la adresa [email protected].

 

 

×
Subiecte în articol: aer natura oameni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close