Antena 3 CNN Life Poliţia confirmă: Actorul Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare

Poliţia confirmă: Actorul Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare

Poliţia confirmă: Actorul Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    13 Aug 2014   •   12:53

Actorul Robin Williams şi-a luat viaţa prin spânzurare, în timp ce se afla în casa lui din California, a confirmat şeriful din comitatul californian Marin, locotenentul Keith Boyd, informează miercuri BBC.

 
Williams, în vârstă de 63 de ani, care se trata pentru depresie, a fost găsit mort în dimineaţa zilei de 12 august.
 
Actorul a fost văzut ultima oară în viaţă de soţia sa, duminică seară, şi a fost găsit mort luni, în jurul prânzului, a declarat reprezentantul poliţiei americane.
 
Oficialul poliţiei locale a precizat că soţia actorului l-a văzut duminică seara, înainte de a merge la culcare şi a plecat de acasă a doua zi dimineaţa, la ora locală 10:30, crezând că el încă doarme într-o altă cameră.
 
Înainte de prânz (ora Californiei 19:00 GMT), asistentul personal al actorului a devenit îngrijorat când acesta nu a răspuns după ce a bătut la uşă. Asistentul a intrat în cameră şi l-a găsit pe Williams mort şi rece la atingere, potrivit sursei citate.
 
Marţi dimineaţă, după examinarea post-mortem, anchetatorii au dat drept cauză preliminară a morţii actorului asfixia prin spânzurare, dar oficialii au aşteptat rezultatelor testelor toxicologie înainte de lua decizia finală.
 
Williams a fost celebru pentru filme precum Good Morning Vietnam şi a câştigat un Oscar pentru rolul sau în Good Will Hunting.

×
Parteneri
Ciolacu: Trebuie făcute deduceri pentru impozitarea muncii
x close