Antena 3 CNN Life Relaţia nu merge nicăieri? Iată care sunt semnele indisponibilităţii emoţionale!

Relaţia nu merge nicăieri? Iată care sunt semnele indisponibilităţii emoţionale!

Relaţia nu merge nicăieri? Iată care sunt semnele indisponibilităţii emoţionale!
de S.T.    |    29 Iun 2015   •   20:33

Indisponibilitatea emotionala poate aparea din mai multe cauze, de la o suferinta puternica in dragoste la trecerea unei perioade lungi de singuratate. Ce-i drept, barbatii sunt adesea cel mai predispusi sa devina indisponibili emotional, femeile fiind, prin natura lor, mai dornice de intimitate din toate punctele de vedere.

Iata care sunt semnele indisponibilitatii emotionale!


1. Fara planuri - in momentul in care iesi cu cineva in oras, sa spunem in perioada de dinaintea relatiei, est indicat sa stii pe viitorul foarte apropiat ce planuri are celalalt. Ca sa nu iei bilete la film pentru sambata in care el pleaca din oras, spre exemplu! Daca persoana dupa care ti s-au aprins calcaiele nu are niciun plan, niciodata, in nicio zi si mereu raspunde „Nu stiu ce fac atunci”, inseamna ca este o persoana indisponibila emotional. Acestea sunt firile care pur si simplu nu-si fac planuri si trec de la o zi la alta, dupa cum o fi.

2. Fara intalniri - nimeni nu spune ca o intalnire amoroasa trebuie sa implice lumanari si flori, insa exista o mare diferenta intre a te intalni cu un barbat care, se presupune, ca este interesat fizic de tine si a iesi la o bere in oras, foarte casual. Barbatii indisponibili emotional nu depun niciun efort
pentru a-si incanta partenerele sau potentialele partenere atunci cand se intalnesc cu ele. Pentru ei este echivalentul oricarei iesiri in oras, fie cu colegii e munca, fie cu prietenii din „gasca”.

Citeste articolul integral pe Lyla.ro


×
Subiecte în articol: relatii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close