Antena 3 CNN Life Sănătate Sfat de sănătate. Ce mâncăm primăvara

Sfat de sănătate. Ce mâncăm primăvara

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 09:29 08 Mar 2019 Modificat la 09:29 08 Mar 2019
o_1d5e38j7613msd4a1hnclci2t8.jpg
Foto: pixabay.com

Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, a vorbit vineri la rubrica „Sfat de sănătate cu Andreea Cigolea” despre alimentele care nu ar trebui să ne lipsească din meniu la început de primăvară.

Simona Carniciu: Leurda este regina primăverii, spanacul, loboda, ștevia, ceapa verde, usturoiul verde, să nu uităm de pătrunjel și mărar care și ele ne ajută destul de mult. La fel și frunzele de țelină. Aceste verdețuri sunt foarte importante dacă le consumăm în cantitate cât mai mare.

Aș sugera să le facem suc în așa fel încât să avem o cantitate mare de substanțe nutritive. Mă refer la vitamine, minerale, substanțe antioxidante, anticancerigene, antiinflamatorii. Toate acestea se regăsesc în verdețurile de primăvară și sunt un cocktail extrem de important pentru tot ce înseamnă curățarea organismului.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Andreea Cigolea vă dă sfaturi de sănătate.

De luni până vineri, la Antena 3, vor fi prezentate cele mai importante informaţii în rubrica de recomandări, noutăți și curiozități din sănătate.

×
x close