Antena 3 CNN Life "Şi, când o să aveţi copii?" Ce detestă femeile măritate să audă

"Şi, când o să aveţi copii?" Ce detestă femeile măritate să audă

"Şi, când o să aveţi copii?" Ce detestă femeile măritate să audă
de S.T.    |    08 Iul 2015   •   13:15

Orice afirmatie/replica ce implica invadarea vietii personale prin oferirea de sfaturi poate fi o sursa generatoare de nervi pentru femeile maritate.

Fiecare ar trebui sa se preocupe de propria lui viata si sa inceteze sa arate in diverse conversatii ca „el stie mai bine”. Insa este aproape imposibil ca femeile (mai cu seama) sa nu fie puse in situatii jenante, mai ales cand participa la intalniri cu vechi prieteni/colegi sau cu familia. Iar sarbatorile de iarna reprezinta un cadru ideal pentru aparitia acelor „sfaturi” pe care femeile maritate le detesta!

Iata ce detesta femeile maritate sa auda!

Si, cand o sa aveti copii?” – este poate una dintre cele mai frecvente intrebari lansate la mesele in familie cuplurilor maritate care nu au copii. Indiferent ca sunt casatoriti de o luna sau trei ani, aceasta intrebare apare si este teribil de enervanta pentru ambii parteneri. Pana una alta, exista numerosi factori pentru care un cuplu casatorit nu are inca un copil, acesta fiind un subiect delicat si intim de discutie care nu are ce cauta la o masa in familie!

Citeşte continuarea pe Lyla.ro




×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close