x close

80% din cei care au fost vaccinaţi s-au vindecat de CANCER. Tratamentul minune care poate schimba destinul a milioane de oameni

de S.T.    |    29 Oct 2012   •   09:01
80% din cei care au fost vaccinaţi s-au vindecat de CANCER. Tratamentul minune care poate schimba destinul a milioane de oameni 534 Foto: thewritingtype.com
Un profesor japonez, pe numele său Kenichiro Hasumi, a prezentat o metodă revoluţionară de luptă împotriva cancerului. Acesta a creat un tratament-minune, care are o rată de succes foarte mare.

Circa 80% din cei care au aplicat tratamentul profesorului s-au vindecat complet de această boală nemiloasă.

De curând, Kenichiro Hasumi a fost prezent la un simpozion în oraşul bulgăresc Pleven, unde a vorbit despre vaccinurile anti-cancer, la care lucrează de peste 20 ani.

Conform Standart News, peste 400 de pacienţi au trecut prin mâinile profesorului, în clinici din Japonia, Thailanda şi Malaezia.

Acest vaccin miraculos are efecte benefice la scurt timp după aplicare. Profesorul Hasumi spune că în organismului pacientului bolnav se creează anticorpi, care sunt separaţi şi înghetaţi. În acest mod, se formează un fel de bancă, de unde, lunar, se colectează "celule ucigaşe" care se injectează direct în tumora canceroasă, notează Standart News.

Deocamdată, tratamentul lui Kenichiro Hasumi este la stadiul de teste.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati