Antena 3 CNN Life Știinţă Sucurile "artificiale" sunt periculoase! Vezi studiul care te va determina să îţi schimbi stilul de viaţă

Sucurile "artificiale" sunt periculoase! Vezi studiul care te va determina să îţi schimbi stilul de viaţă

Sucurile "artificiale" sunt periculoase! Vezi studiul care te va determina să îţi schimbi stilul de viaţă
15 Mar 2012   •   10:45

Se pare că subiectul care leagă consumul de suc de sănătatea precară face prima pagină a ziarelor în fiecare săptămână. Şi indiferent dacă alegi să consumi varianta cu zahăr sau fără, te expui la un risc sporit pentru orice boală, de la atac de cord la osteoporoză.

Cel mai recent studiu, un studiu care face legătura între consumul de suc şi atacul de cord la bărbaţi a ţinut prima pagină a ziarelor de săptămâna aceasta. În concluzie, ar trebui să fim îngrijoraţi pentru consumul de sucuri dulci?

Desigur, sucul care are un conţinut mare de zahăr şi bineînteles şi de calorii, poate contribui la creşterea în greutate.

Consumul de zahăr lichid duce de asemenea la o creştere mare şi rapidă a glicemiei, acesta fiind pasul dinaintea diabetului zaharat. Dar cu ce poate dăuna sucul mai mult de atât?

CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea rezultatele acestui studiu care te vor determina să îţi schimbi stilul de viaţă!



×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close