Antena 3 CNN Life Tânăra cu chip angelic de la SMURD: ''Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai''

Tânăra cu chip angelic de la SMURD: ''Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai''

Giorgiana Loredana Matei este medic şi face parte din echipajul de pe elicopterul SMURD Iaşi. Tânăra povestește că un pacient care își pierduse cunoștința a crezut ajuns în Rai în momentul în care s-a trezit și i-a zărit chipul.

Tânăra cu chip angelic de la SMURD: ''Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai''
Sursa foto: Mihaela Noroc/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    19 Ian 2021   •   20:45

Giorgiana Matei lucrează ca medic în cadrul SMURD Iași. Tânăra a participat la numeroase misiuni de salvare, una dintre ele fiind a unui bărbat care în urma unui accident rutier și-a pierdut cunoștința.  

''Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai''

În timp ce se îndrepta cu el spre spital, după un timp, bărbatul și-a revenit, iar când a văzut-o pe frumoasa doctoriță a crezut că a ajuns în Rai.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a povestit dr. Georgiana Matei într-un interviu pentru Bună Ziua Iași.

Tânăra de 33 de ani spune că frumusețea nu este întotdeauna un avantaj

„Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a completat tânăra.

Pe lângă dorința de a ajuta, Giorgiana Matei mai are câteva pasiuni. Îi place să călătorească, să gătească, dar şi să scrie, însă cea mai mare dorință a ei este să își întemeieze o familie și să îi dăruiască mamei sale cel mai de preț cadou: un nepoțel.

„Am pus pe primul loc cariera, dar de acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil. Pentru mine SMURD este o familie la care țin foarte mult. Este un colectiv extrem de unit și de frumos”, a mai adăugat dr. Giorgiana Matei.  

Doctoriţa de la SMURD Iași, în „Atlasul Frumuseții'' al Mihaelei Noroc

De asemenea, portretul acesteia a fost inclus şi în „Atlasul Frumuseții”, proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc.

”Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, în România. Ca medic în medicină de urgență, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să le dea părinților vestea tragică. A pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A asistat la iad în 2020, lucrând în unitățile de terapie intensivă Covid-19. Dar, în timp ce experimenta atât de multă durere, ea a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea să continue”, a spus fotograful Mihaela Noroc.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihaela Noroc tanara Georgiana Matei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close