Antena 3 CNN Life Veste bună pentru români! Târgul de Crăciun din Sibiu se redeschide

Veste bună pentru români! Târgul de Crăciun din Sibiu se redeschide

Anul acesta se va organiza Târgul de Crăciun din Piaţa Mare, după ce anul trecut a fost anulat pe fondul pandemiei. Iar de această dată, organizatorii vin și cu o surpriză.

Veste bună pentru români! Târgul de Crăciun din Sibiu se redeschide
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   17:51

Cei mai fericiţi că vor avea Târg de Crăciun, după un an de pauză, sunt, bineînţeles, sibienii.

"Deja suntem obosiţi să stăm acasă. Vrem la aer, vrem o atmosferă de Crăciun", spune o tânără din Sibiu.

Nerăbdători par să fie și organizatorii, care au început deja pregătirile pentru cel mai popular târg de Crăciun din țară.

"În Centrul Istoric, pe lângă ornamentele şi şirurile luminoase instaalate pe stâlpi sau pe streşinile caselor, vom instala şi cei doi brazi. Unul de 24 de metri în Piaţa Mare şi un al doilea în Piaţa Mică de aproximativ 11 metri. Iluminatul festiv va fi pus în funcţiune până la finalul lunii noiembrie, a declarat Mirela Grigore, director Marketing și Comunicare în cadrul Primăriei Sibiu.

Anul acesta, organizatorii târgului de Crăciun din Piața Mare a Sibiului își propun să îmbine utilul cu plăcutul.

"Organizatorul a desfăşurat activităţile premergătoare acestui Târg de Crăciun, inclusiv şi-a manifestat dorinţa de a amenaja un centru de vaccinare la căsuţa lui Moş Crăciun, în perioada premergătoare desfăşurării acestui târg, tocmai pentru a prinde cât mai multă populaţie la vaccinare. Acest centru va funcţiona cu o echipă mobilă din localitatea Tălmaciu, pe un flux de vaccinare cu Pfizer".

Deocamdată, data deschiderii târgului din Sibiu nu a fost anunțată. Cert este că în alte orașe din țară, cum ar fi Timișoara, Târgul de Crăciun va ține 48 de zile. De pe 1 decembrie până pe 17 ianuarie.

×
Subiecte în articol: veste buna romani Târg de Crăciun Sibiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close