Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci un avocado pe zi

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci un avocado pe zi

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci un avocado pe zi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mai 2017   •   16:38

Există mai multe motive să mănânci un avocado pe zi. Conține acizi grași Omega 3, vitaminele A, D și E, are o concentrație mare de calciu. De aceea, este considerat un superaliment ideal pentru sănătate, scrie libertateapentrufemei.ro.

Avocado conține multă grăsime, dar este vorba de acizi grași nesaturați care te ajută să pierzi în greutate. Aceștia nu vor fi acumulați în corp pentru a se depune, ci vor fi transformați rapid înenergie. Totodată, pentru că e gras, taie pofta de alte grăsimi.

Dacă mănânci un avocado pe zi, tenul tău va fi mai hidratat. Va arăta mai tânăr și mai sănătos. Aceasta datorită conținutului în carotinoizi, care protejează pielea de razele UV, care provoacă procesul de îmbătrânire și pot duce la apariția melanoamelor (cancere de piele). Pe lângă faptul că îl consumi, mai poți face o mască cu avocado. Pasează un avocado foarte copt și adaugă iaurt și miere ca să devină ca o pastă. Aplică pe față ocolind zona ochilor și a buzelor. Lasă să acționeze 10 minute, apoi clătește cu apă.

×
Subiecte în articol: avocado vitamine calciu sănătate
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close