Antena 3 Life Videoclip în memoria lui Ivan Patzaichin, realizat de Subcarpați și Rusalka, ajuns viral în mai puțin de o oră

Videoclip în memoria lui Ivan Patzaichin, realizat de Subcarpați și Rusalka, ajuns viral în mai puțin de o oră

de Mia Lungu    |    09 Sep 2021   •   12:33
Videoclip în memoria lui Ivan Patzaichin, realizat de Subcarpați și Rusalka, ajuns viral în mai puțin de o oră
Sursa foto: Youtube/ Subcarpați

Un videoclip realizat de formația Subcarpați, împreună cu Rusalka, un ansamblu folcloric din Mila 23, în memoria multiplului campion la canotaj, Ivan Patzaichin, a fost lansat online, joi dimineață, și a strâns mii de vizualizări, în mai puțin de o oră.

Videoclipul intitulat IVAN surprinde imagini cu Ivan Patzaichin din Delta Dunării. Pe fundal, se poate auzi vocea marelui canotor al României, care vorbește despre locul atât de drag lui.

"Unul ca mine a văzut şi a trăit momentele din Deltă când nu exista nici Poliţia, nici Mediu. Oamenii aveau nişte reguli clare de a convieţui împreună cu natura. Exista un respect sau un bun simţ de a trăi între natură şi localnici", spune Ivan Patzaichin, în videoclipul lansat joi.

"Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic, mondial şi european la caiac - canoe, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice, a fost, este și va rămâne o legendă de neegalat pe care România a oferit-o în dar omenirii." au scris artiștii care l-au realizat, pe pagina lor de Youtube.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close