Antena 3 CNN Mediu Ce facem cu brazii după Crăciun | Apel de la primarii de sector către bucureșteni: "Nu îi aruncați la întâmplare! Vor fi colectați gratuit"

Ce facem cu brazii după Crăciun | Apel de la primarii de sector către bucureșteni: "Nu îi aruncați la întâmplare! Vor fi colectați gratuit"

Brazii de Crăciun vor fi colectați gratuit în București, de operatorii de salubrizare din sectoarele 2 și 3, conform unor anunțuri publicate de primari pe rețelele sociale.

Ce facem cu brazii după Crăciun | Apel de la primarii de sector către bucureșteni: "Nu îi aruncați la întâmplare! Vor fi colectați gratuit"
Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 3
de Mia Lungu    |    04 Ian 2023   •   09:50

"Nu aruncaţi la întâmplare brazii de Crăciun! La început de an, fac un apel la dumneavoastră să nu lăsaţi oriunde brazii de Crăciun", a scris Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, pe rețeaua de socializare.

"Am vorbit cu operatorul de salubritate şi, în zilele de 7 și 8 ianuarie, respectiv 14 și 15 ianuarie, începând cu ora 08:00, va strânge gratuit brazii depozitați în punctele de ridicare a fracției uscate, cu mașini pregătite să transporte doar bio-deșeu.

Vă rugăm să nu lăsați podoabe sau resturi de beteala/ornamente în brazi. Brazii vor fi tocați și vom folosi amestecul în compost/îngrășământ natural pentru spațiile verzi și parcuri. Hai să păstrăm împreună curăţenia în sector!", a mai transmis Mihaiu.

Și Primăria Sectorului 3 a făcut apel către locuitori să depoziteze brazii lângă ghenele de gunoi:

"Pentru cei care au început să despodobească brazii, modul în care debarasăm acești brazi este același ca în anii trecuți. Îi depozităm, pe cât posibil grupat, în zona ghenelor de gunoi, iar colegii de la Direcția de Salubritate care adună resturile vegetale îi vor ridica.

Foarte important, NU îi depozitați pe domeniul public, la întâmplare. Informații suplimentare se pot obține de la colegii noștri de la Salubritate la următoarele numere de telefon: 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 și 0720.777.515", se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3.

×
Subiecte în articol: brazii Crăciun bucureşteni salubrizare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close