Antena 3 CNN Meteo Prognoza Accuweather, actualizată. Scad temperaturile cu 10 grade de la o zi la alta | Vremea se strică brusc

Prognoza Accuweather, actualizată. Scad temperaturile cu 10 grade de la o zi la alta | Vremea se strică brusc

Vremea se schimbă radical din weekend, aşa cum au prognozat meteorologii, iar răcirea se va simţi în mai toate regiunile din ţară.

Prognoza Accuweather, actualizată. Scad temperaturile cu 10 grade de la o zi la alta | Vremea se strică brusc
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2023   •   11:03

"Sâmbătă vorbim de o scădere a valorilor de temperatură, la început în partea de vest, nord, centru a țării, unde temperaturile vor ajunge la cel mult 9-10 grade Celsius".

De duminică, răcirea se va resimți și în regiunile extracarpatice, maximele la scara întregii țări fiind cuprinse între 4 până la 12 grade", spunea recent Elena Mateescu la Antena 3 CNN. 

Acelaşi lucru arată şi prognoza meteo Accuweather actualizată pentru acest weekend, 11-12 martie 2023.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prognoza Accuweather pentru Bucureşti

De la aproape 20 de grade prognozate vineri, temperaturile scad semnificativ în weekend, astfel că duminică nu vor fi mai mult de 11 grade în Bucureşti. Sunt şi şanse de ploaie, iar temperatura scade la jumătate în decurs de două zile.

Prognoza Accuweather pentru Braşov

Vreme cu mult mai rece şi la Braşov în weekend, faţă de restul săptămânii. Duminică nu vor fi mai mult de 6 grade, iar minima este de minus 5. Astăzi, însă sunt prognozate 15 grade, cu nori şi ploaie.

Prognoza Accuweather pentru Cluj

La Cluj, 15 grade vineri, nori şi soare, iar sâmbătă sunt 10 grade şi ploi scurte. Duminică este parţial însorit, dar temperatura nu sare de 7 grade, arată meteorologii.

Prognoza Accuweather pentru Constanţa

Ceva mai cald va fi la Constanţa. Vineri sunt 16 grade, cu nori, cam la fel şi sâmbătă. Mai răcoros va fi duminică, atunci când sunt prognozate 10 grade.

Prognoza Accuweather pentru Iaşi

18 grade vineri la Iaşi, nori, iar 16 grade sunt prognozate sâmbătă şi ploi scurte. Duminică temperatura scade la jumătate faţă de vineri, astfel că vor fi 10 grade, cu minimă de -2 şi se va simţi frig.

Prognoza Accuweather pentru Timişoara

Şi la Timişoara, de la 14 grade vineri şi ploi scurte, sâmbătă şi duminică temperatura scade la 9 grade şi vor fi, de asemenea, ploi.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo prognoză Accuweather
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close