Antena 3 Meteo Temperaturi de vară la început de toamnă! Maxima va depăşi 30 de grade Celsius

Temperaturi de vară la început de toamnă! Maxima va depăşi 30 de grade Celsius

de Iulia Gorgorin    |    12 Sep 2021   •   11:02
Temperaturi de vară la început de toamnă! Maxima va depăşi 30 de grade Celsius
Sursa foto: Pixabay

Vremea va fi frumoasă și călduroasă în toate zonele țării. Meterologii anunță temperaturi de vară, mai ales în sud și sud-vest, unde temperatura maximă va fi de 31 de grade.

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru această dată.

Cerul va fi variabil în regiunile nordice, centrale, estice şi sud-estice şi mai mult senin în rest. Unele înnorãri şi posibile ploi de scurtã duratã vor fi mai ales dupã-amiaza, cu totul izolat în zona de munte.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade. Dimineaţa, pe arii restrânse îndeosebi în centrul ţãrii şi în depresiunile intramontane se va semnala ceaţã.

În Capitală, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

Mâine, vremea la fel de frumoasă, în majoritatea regiunilor, însă vor fi unele înorări după-amiază și spre seară în zona Moldovei, acolo unde pe spații restrânse este posibil să plouă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close