Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Este pentru prima oară în viața mea când îmi pare rău că am dreptate"

Marcel Ciolacu: "Este pentru prima oară în viața mea când îmi pare rău că am dreptate"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a vorbit în exclusivitate la emisiunea "Punctul de întâlnire", moderată de Radu Tudor, despre cum a uitat premierul să pună în transparență decizională, bugetul de stat pe 2021.

Marcel Ciolacu: "Este pentru prima oară în viața mea când îmi pare rău că am dreptate"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   20:40

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri că cel târziu joi dimineața, Guvernul României va pune, în transparență decizională, bugetul de stat pe 2021. Florin Cîţu a plecat la Bruxelles iar bugetul de stat nu a intrat în transparenţă. 

În replică, Marcel Ciolacu acuză că nu avem nici execuţia bugetară de anul trecut. 

"Este pentru prima oară în viața mea când îmi pare rău că am dreptate. Eu le-am spus din timpul campaniei electorale să facă bugetul, să arate realitatea. Noi am venit cu un buget alternativ și am arătat că se poate depăși această criză și prin altă filosofie bugetară. Nici acum nu avem în transparență bugetul. A contat ca partidele cu scoruri electorale mici să facă o coaliție", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3

Marcel Ciolacu: "Și-au bătut joc de copii, de pensionari, de bugetari, de companiile românești"

"Și-au bătut joc de copii, de pensionari, de bugetari, de companiile românești. Tot ce se intâmplă în anul 2021 este o reflexie a nului 2020. Cum să ieși în 2021, după ce ai guvernat un an și, ca să spui că de vină este PSD? Eu am zis că a confundat PSD cu Orban. 

Cîțu s-a dus la Bruxelles și oamenii de acolo i-au spus că nu îi poate minți, are deficit de 10%. El a folosit doar 1% pentru combaterea COVID-19. Trebuie să spună ce a făcut cu restul de 9%. PSD a lăsat un deficit de 2,4% și o datorie publică de 35%. Ne apropiem, acum, de 50% datorie, iar deficitul este de 10%”, a explicat Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose: Cîțu este la Bruxelles! Explicând cât de greu îi este lui să îndrepte porcăriile făcute tot de el și ai lui anul trecut

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, critică vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles, spunând că premierul este acolo pentru a explica, eventual, ”cât de greu îi este lui ca premier să îndrepte porcăriile făcute tot de el și ai lui anul trecut”.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Mama fetiţei omorâte în Bucureşti a mărturisit cine i-a ucis copilul
x close