Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, reacție în scandalul demisiilor în cazul Căminelor Groazei: ”Cred că demisiile politice au fost suficiente pentru moment”

Klaus Iohannis, reacție în scandalul demisiilor în cazul Căminelor Groazei: ”Cred că demisiile politice au fost suficiente pentru moment”

Reacție de ultimă oră a președintelui Klaus Iohannis cu privire la scandalul demisiilor în cazul Căminelor Groazei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   17:55

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că demisiile celor doi miniștri, Marius Budăi și Gabriela Firea, sunt suficiente pentru moment, în contextul în care au fost lansate acuzații și i s-a cerut demisia și adresa Ralucăi Turcan, care a condus Ministerul Muncii în mandatul premierului Florin Cîțu și a avizat azile în acea perioadă.

Klaus Iohannis a mai spus că este important să fie găsite toate persoanele care s-au făcut vinovate de grozăviile petrecute în aceste centre, iar în ceea ce le privește pe cele două ministre care vor prelua portofoliile de la Muncă și Familie, Simona Bucura-Oprescu și Natalia Intotero, probabil acestea vor depune miercuri jurământul.

Citește și: Președintele României, reacție după ce Rusia s-a retras din acordul cerealelor | ”Jumătate din cerealele ucrainene s-au exportat prin România”

”Cred că demiiile politice au fost suficiente pentru moment. Este important să se găsească toate persoanele care efectiv s-au făcut vinovate de grozăviile care au fost descoperite.

Pe de altă parte, sigur că acele două portofolii așteaptă noi titulari. Premierul m-a informat despre intenția de a propune două persoane și, probabil, miercuri, deja vor depune jurământul”, a declarat Președintele României, Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Căminele Groazei demisii
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close