Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: PSD depune moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu

Marcel Ciolacu: PSD depune moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a precizat, marţi, în cadrul unei declaraţii de presă că social democraţii vor depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu cu scopul de a decupla banii publici de la clientela PNL, USR.

Marcel Ciolacu: PSD depune moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    08 Iun 2021   •   19:28

„Vă anunț că am depus la parlament un proiect de lege pentru risipa din banii publici. Un proiect care modifică guvernanta corporativă. Vom decupla de la bani publici clientela PNL şi USR. Vom plafona indemnizațiile membrilor din Consiliile de Administraţie. Nimeni nu va mai câştiga zeci de mii de euro, vor fi plafonate la doua salarii minime brute pe ţară.

Susținem un referendum pentru demiterea lui Clotilde Armand

Am decis sa susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului sectorului 1, nu o inițiativă politică.

Înainte să se vaite de mafia din salubritate, dna Armand ar trebui să facă o vizită prin Sectorul 3 sau Sectorul 4 să vadă cum arată tot serviciul local, cum nu există gunoaie, gropi şi parcurile arată la nivel european.

Mâine depunem moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea, pe PNRR. Avem niște întrebări.

De ce sute de milioane de euro sunt pentru o anumita destinație, de ce nu avem fonduri pe irigații, de ce firmele romanești nu primesc bani la capitolul granturi", a precizat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD PSD Guvernul Cîţu
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close