Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Eu vă garantez, Nuţi o să iasă să spună că ea nici nu îl cunoaşte pe Cocoş! Asistăm la o altă tentativă "pixelul albastru"

Mircea Badea: Eu vă garantez, Nuţi o să iasă să spună că ea nici nu îl cunoaşte pe Cocoş! Asistăm la o altă tentativă "pixelul albastru"

Mircea Badea: Eu vă garantez, Nuţi o să iasă să spună că ea nici nu îl cunoaşte pe Cocoş! Asistăm la o altă tentativă "pixelul albastru"
30 Oct 2014   •   11:22

Presa germană vine cu o informaţie bombă: candidatul la Preşedinţia României, Elena Udrea ar fi implicată în scandalul EADS-Microsoft!  Jurnaliştii nemţi susţin că firele afacerii ar merge până la cancelaria Angelei Merkel.

Fostul Cancelar Gerhard Schröder, în al cărui mandat a început afacerea, Klaus Mangold, Ion Ţiriac, dar şi Ioan Rus, care reprezenta Daimler Transilvania, ar avea legătură cu acest dosar.

Publicaţiile în limba germană, Huffington Post şi Der Freitag, scriu că numele Elenei Udrea apare în dosarul EADS, "cel mai mare scandal de corupţie din istoria Uniunii Europene".

Elena Udrea se consideră o victimă de campanie a serviciilor secrete. Favorita lui Traian Băsescu acuză faptul că serviciile s-au aliat cu contracandidaţii săi şi aşa a ajuns numele ei să fie legat de afacerea EADS.

Udrea face referire la articolul apărut în presa din Germania în care jurnaliştii o menţionează ca posibilă beneficiară a şpăgii din acest dosar. Mai mult, Udrea a preluat şi discursul mentorului său Traian Băsescu şi spune că totul este o uneltire a serviciilor şi a duşmanilor politici.

Elena Udrea încearcă să se victimizeze în pragul alegerilor şi spune că serviciile secrete s-au implicat activ în campania electorală a lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Mai mult favorita lui Traian Băsescu a preluat discursul mentorului său şi acuză trusturile de presă şi pe Dan Voiculescu că ar fi pus la cale publicarea articolului în presa de peste hotare.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close