Antena 3 CNN Politică Ponta: Îi putem reprezenta şi pe alegătorii lui Tăriceanu, Meleşcanu, Dan Diaconescu, Vadim. Mă onorează sprijinul ORICĂRUI candidat

Ponta: Îi putem reprezenta şi pe alegătorii lui Tăriceanu, Meleşcanu, Dan Diaconescu, Vadim. Mă onorează sprijinul ORICĂRUI candidat

Ponta: Îi putem reprezenta şi pe alegătorii lui Tăriceanu, Meleşcanu, Dan Diaconescu, Vadim. Mă onorează sprijinul ORICĂRUI candidat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Noi 2014   •   10:30

Premierul Victor Ponta le-a transmis alegătorilor, marţi, că vrea să fie un preşedinte legitim, ceea ce înseamnă că preşedintele PSD se aşteaptă la o diferenţă considerabilă în turul II, comparativ cu contracandidatul săui, Klaus Iohannis.

"Trebuie să-i convingem pe cei care ne-au votat în turul I să vină din nou la vot, pentru că nu e nimic câştigat", a spus, marţi, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, Victor Ponta.

De asemenea, Ponta le-a spus alegătorilor lui Tăriceanu, Meleşcanu, Dan Diaconescu, Vadim Tudor şi ai celorlaţi că îi poate reprezenta el.

"În turul al doilea totul porneşte de la egalitate şi trebuie să îi convingem pe cei care au votat cu un alt candidat din cei 12 care nu sunt în turul doi să fie alături de noi, pentru că noi îi putem reprezenta, şi pe alegătorii lui Călin Popescu Tăriceanu, şi ai lui Teodor Meleşcanu, Dan Diaconescu, Vadim Tudor şi ai celorlaţi", a transmis şeful PSD.

De la un singur candidat Ponta a spus că nu îşi doreşte sprijinul, şi anume preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT).

"Din câte ştiu, singurul candidat care nu a intrat în turul doi şi a anunţat foarte clar că îl sprijină pe domnul Iohannis este domnul Szilagyi (Szilagyi Zsolt - n.r.), de la PPMT, cel care vrea să rupă Transilvania şi s-o facă separat de România, ceea ce cred că, de fapt, sprinjinul lui nici nu l-aş fi vrut, ca să fiu foarte sincer", a adăugat Ponta.

În ceea ce priveşte scorul de la alegeri, şeful social-democraţilor s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute în primul tur, spunând că faţă de 25 mai 2004, când PSD a obţinut 2,1 milioane de voturi, la turul I al prezidenţialelor partidul a obţinut 3,8 milioane, ceea ce înseamnă aproape dublu comparativ cu ultimele şase luni "în care am guvernat ţara".

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close