Antena 3 CNN Politică Reacție dură după discursul lui Dragnea: „Ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”

Reacție dură după discursul lui Dragnea: „Ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”

Reacție dură după discursul lui Dragnea: „Ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   21:22

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reacţionat, duminică seara, la discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, afirmând că acesta este „paranoic” şi că locul său este „ori la Bălăceanca ori la Rahova”.

„Paranoicul de la Gratia. Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate în cele sase luni. Pe altă parte banditul de la Gratia vrea suspendarea preşedintelui Iohannis. Drogaţi, bani de la Soros, colegi trădători, sabotori printre funcţionari... E clar, ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El a postat şi definiţia bolii paranoia, citând din dicţionarul limbii române.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, printre altele, că partidul a fost supus „celui mai amplu şi bine pregătit program anti”, adăugând că a fost trădat de unii pe care i-a crezut colegi şi camarazi.

De asemenea, el le-a cerut, duminică, deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Citiți și:

Cum poate fi pus sub acuzare Klaus Iohannis pentru înaltă trădare pe procedură parlamentară. Ce prevede Constituţia României

 

Tăriceanu: Maior, Coldea, Kovesi şi Livia Stanciu stabilesc cine poate fi preşedintele României sau cine poate fi ministru

 

Dragnea: „România a fost acuzată de lucruri care se întâmplă peste tot în UE. Ni s-a cerut să dăm mai multe puteri preşedintelui Iohannis”

 

Liviu Dragnea, atac la şefii serviciilor secrete: Unde e patriotismul când văd finanţatori de acţiuni anarhiste?

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea eugen tomac Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close