Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu, la Sinteza zilei. Ce întrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis într-o confruntare directă

Mircea Diaconu, la Sinteza zilei. Ce întrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis într-o confruntare directă

Mircea Diaconu, la Sinteza zilei. Ce întrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis într-o confruntare directă
07 Noi 2019   •   21:39

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale susţinut de alianţa electorală "Un om", a dezvăluit, joi, la "Sinteza Zilei", ce întrebări le-ar adresa într-o confruntare directă celorlalți candidați importanți la președinția României.

Citește și: Cazul sfâșietor care a impresionat-o pe Ramona Ioana Bruynseels: Mamă a cinci copii, este singură la bătrânețe

Întrebarea pentru Klaus Iohannis:

"E greu să aleg una dintre pentru că ar fi foarte multe. Pe de altă parte, orice întrebare i-aș adresa prin dvs. nu ar auzi-o. De asta aș dori să intru în turul doi ca să văd dacă de la doi metri aude. Pentru că în turul doi bănuiesc că o să stăm totuși la un doi metri distanță unul de celălalt.

Nu aude când sunt chestiuni importante sau luări de poziții importante sau abuzuri. Au fost multe împrejurări în care nu a auzit și nu-l interesează", a spus Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a adăugat apoi că întrebarea pe care i-ar adresa-o lui Klaus Iohannis este legată de decizia președintelui de a vizita, alături de soția sa, Pompei în ziua în care la Bruxelles se discuta soarta Brexit.

"L-aș întreba dacă dânsul consideră că era mai important să viziteze Pompei cu soția și ghidul sau în exact în același timp să meargă pe scaunul României de la Consiliu, mai ales că erau subiecte importante, inclusiv Brexit-ul și poziționarea noastră în raport cu Brexit-ul la timpul acela. Eram foarte curios care e argumentul pentru care a rămas scaunul gol la Consiliu și a preferat să-și facă poze și să viziteze cu ghidul Pompei?", a spus Mircea Diaconu.

Întrebarea pentru Viorica Dăncilă:

"Când a numit-o pe Ana Birchall la Justiție aflase de acea filmare cu camera ascunsă în care doamna Birchall dădea un plic cu bani la PSD cu ani în urmă pentru a-și cumpăra un loc eligibil în lista lor de candidați?

Întrebarea pentru Dan Barna:

"Care e doctrina politică a partidului USR, că eu nu am observat-o și aș fi foarte curios?"

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close