Antena 3 CNN Politică Totul despre tensiunile din PNL. Reacția nervoasă a lui Orban

Totul despre tensiunile din PNL. Reacția nervoasă a lui Orban

Este război cu toate armele în Partidul Național Liberal! În spatele ușilor închise, Ludovic Orban a fost acuzat de colegi că a renunțat la trei ministere-cheie pentru a obține șefia Camerei Deputaților. Iar scandalul nu se oprește aici. Pus la zid pentru că ar vrea să dărâme cabinetul condus de Florin Cîțu, Orban a avut o reacție nervoasă.

Totul despre tensiunile din PNL. Reacția nervoasă a lui Orban
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2021   •   20:06

Ludovic Orban primește tot mai multe lovituri din tabăra care îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL, după ce în weekend, actualul lider liberal a ieșit la atac. Orban a susținut că a fost abandonat de echipa liberală chiar în toiul negocierile pentru formarea coaliției. Colegii lui vin, însă, cu o altă versiune.

Orban, acuzat de Sighiartău că a trădat PNL

"Am ales să nu mai fiu în echipa dumneavoastră în momentul în care aţi trădat interesele PNL şi aţi pus deasupra intereselor PNL, interesele dumneavoastră. Ați cedat cele trei ministere de dezvoltare economice competitorilor noştri de la USR-PLUS ca să obțineți funcția de președinte al Camerei, dar mai mult decât atât, să vulnerabilizaţi poziția PNL cu prim-ministrul Cîţu în frunte, ceea ce este extrem de grav", Robert Sighiartău, secretar general PNL.

Ludovic Orban reacționează nervos la acuzațiile colegilor săi

Voci din PNL spun că, asemeni fostului lider PSD, Orban ar intenționa să dărâme guvernul propriului partid. Iar asta pentru că, odată rămas fără funcția de premier, Florin Cîțu ar pierde susținerea de care se bucură în cursa pentru șefia PNL.

"Nu este adevarat. Este o minciună. Este o minciună. Înca o dată. Dacă dumneavoastră vă bazaţi pe acei oameni pe care n-aş vrea să-i calific, care încearcă să deformeze o realitate a unei reuniuni a biroului politic al Partidului Național Liberal, eu nu pot să comentez, decât pot să vă spun că e o minciună. Cine v-a spus acest lucru, reprezintă o minciună", a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

Din spatele ușilor închise, conflictul a cărui miză este șefia PNL, ar putea ajunge în instanță. Ludovic Orban l-a amenințat pe secretarul general Robert Sighiartău cu plângere penală. Totul după ce taberele liberale se acuză reciproc de măsluirea bazei de date cu membrii de partid, din dorința de a obține șefia PNL, la votul din septembrie. 

Citiţi şi: Ludovic Orban, acuzat de trădare. Sighiartău: ”Înțeleg că vă lasă nervii prin filiale! Ați coborât atacul mult prea jos!”
 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL În faţa naţiunii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close