Antena 3 CNN Politică Udrea răspunde acuzaţiilor lui Baconschi: El era pe locul 5 şi eu l-am ridicat pe locul 3

Udrea răspunde acuzaţiilor lui Baconschi: El era pe locul 5 şi eu l-am ridicat pe locul 3

Udrea răspunde acuzaţiilor lui Baconschi: El era pe locul 5 şi eu l-am ridicat pe locul 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Iul 2014   •   15:59
Elena Udrea îi răspunde lui Teodor Baconschi. Preşedintele PMP a declarat la un post de televiziune că "sunt oameni care, când se termină mandatul lui Băsescu, îşi caută un loc de unde, pe viitor, să-şi dezvolte cariera. Când era ministru, eram colegă bună. Niciun candidat nu a dat aceşti bani."

"E foarte urât că cineva loveşte în echipă. E nedrept că dă în zeci de mii de oameni. E surprinzător să fim atacaţi de foştii parteneri. Sunt oameni care, când se termină mandatul lui Băsescu, îşi caută un loc de unde, pe viitor, să-şi dezvolte cariera. Când era ministru, eram colegă bună. Iniţial, Baconschi era pe locul 5 şi eu l-am ridicat pe locul 3. Niciun candidat nu a dat aceşti bani", a replicat Udrea.
 
De altfel, şefa PMP îşi justifică averea spunând că mare parte din bunurile şi depozitele bancare pe care le deţine provin din urma căsătoriei sale cu Dorin Cocoş.

Potrivit declaraţiei de avere, Elena Udrea are 27 de terenuri, 2 case şi investiţii financiare.
 
Au apărut acuzaţii grave în partidul de suflet al lui Traian Băsescu. Teodor Baconschi susţine că i-au fost ceruţi 100.000 de euro ca să ajungă pe un loc eligibil în lista de europarlamentare. Baconschi spune că banii i-au fost ceruţi cu "scandaluri şi insulte, pentru a fi "tolerat" pe locul 3 - considerat eligibil."

Într-o postare pe o reţea de socializare, Baconschi vorbeşte în termeni duri despre atmosfera din partidul de suflet al lui Traian Băsescu. Asta deşi în urmă cu câţiva ani o lăuda pe Elena Udrea. 
 
Teodor Baconschi nu este singurul care a atacat-o pe Udrea. La rândul său, Adrian Papahagi a anunţat că demisionează din Partidul Mişcarea Populară şi a atacat-o pe Udrea. A ales aceeaşi variantă ca Traian Băsescu - a postat un mesaj de adio pe Facebook.

"Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generaţii de politicieni. Adio, PMP!" - a scris Adrian Papahagi pe pagina sa personală.

Pe de altă parte, Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că Elena Udrea este unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta.
 
În replică, Elena Udrea spune că Ungureanu încearcă să intre în proiectul de unificare atacând-o pe ea şi pe preşedintele Traian Băsescu şi a arătat că, dacă cineva se dezice de un lucru pe care l-a susţinut, atunci dă un semnal către electorat că este oportunist.

Udrea a fost dur atacată după scorul slab de la europarlamentare.

Citiţi şi Băsiştii se ceartă între ei. Presa Cotrocenistă o sfâşie pe Udrea: Colivăreasa lui Băsescu
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Teodor Baconschi
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close