Antena 3 CNN Politică Un membru PNL o ATACĂ dur pe Udrea

Un membru PNL o ATACĂ dur pe Udrea

Un membru PNL o ATACĂ dur pe Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Feb 2015   •   19:58

Cristina Trăilă, fosta şefă a Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP) şi, totodată, prietenă cu Elena Udrea până acum un an, o atacă azi pe şefa autosuspendată a PMP.

 
"Aş fi vrut să tac şi să privesc la această luptă ce va determina destructurarea unui sistem putred, protejat 25 de ani de toţi! Dar nu pot! Nu pot să văd cum un om corupt, care a profitat de acest sistem, care a fost protejat de acest sistem şi care a întărit acest sistem, strigă acum: . Nu pot să admit că Elena Udrea poate poza în care devoalează sistemul public corupt! Unde erai Elena Udrea în 2010 sau în 2011, când am dorit schimbarea radicală a acestui sistem?! De ce nu a susţinut atunci Elena Udrea verificarea tuturor caietelor de sarcini înainte de a începe o licitaţie?! De ce de 10 ani de zile, de când deţine funcţii publice, nu a ieşit O DATĂ într-o conferinţă de presă ca să declare ce a declarat astăzi?! De ce nu a fost atât de şi atunci când deţinea realmente puterea?! Luptă-te cu un sistem corupt atunci când nu ai spate, când nu ai scheleţi, ci doar conştiinţă!", a spus Cristina Trăilă, fosta şefă a ANRMAP.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul "Gala Bute", în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

TUN de 1.000.000 de euro la Gala Bute. O mână de tineri a găsit într-o oră ce DNA n-a găsit în doi ani

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close