Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj video pentru premier: I-am pus astăzi melodia lui Pink Floyd lui Orban, că știu că el e cu cântatul, nu cu guvernatul

Victor Ponta, mesaj video pentru premier: I-am pus astăzi melodia lui Pink Floyd lui Orban, că știu că el e cu cântatul, nu cu guvernatul

Victor Ponta l-a acuzat luni pe Ludovic Orban și Guvernul condus de acesta, că omoară producătorii români și economia, ignorând criza economică spre care se îndreaptă țara: "Am încercat să îl trezesc față de ceea ce cred că azi reprezintă cea mai mare problemă - criza economică".

Victor Ponta, mesaj video pentru premier: I-am pus astăzi melodia lui Pink Floyd lui Orban, că știu că el e cu cântatul, nu cu guvernatul
de Mia Lungu    |    10 Noi 2020   •   07:00

"Leave the kids alone, Ludovic!", ("Lasă copiii în pace") a fost mesajul reiterat de Victor Ponta, într-un mesaj video publicat pe pagina personală de Facebook, făcând aluzie la melodia formatiei Pink Floyd dar și la mesajul pe care l-a avut luni, în plenul Parlamentului, pentru Ludovic Orban.

"I-am pus astăzi melodia lui Pink Floyd lui Orban că știu că el e cu cântatul nu cu guvernatul. Am încercat să îl trezesc față de ceea ce cred că azi reprezintă cea mai mare problema: nu pandemia, pe care oricum nu sunt în stare nici să o oprească, nici să ne ajute să ieșim din ea. Ci criza economică." spune Victor ponta în clipul video publicat pe rețeaua de socializare.

Aflat luni în plenul Parlamentului, acolo unde Premierul Ludovic Orban a fost chemat să dea explicații la Camera Deputaților, privind elaborarea bugetului pe anul 2021, Victor Ponta a luat cuvântul și a făcut acuzații grave la adresa Guvernului Orban:

„Leave the kids alone, Ludovic! Lasă copiii să meargă la şcoală, lasă profesorii să meargă la şcoală, lasă părinţii să meargă la muncă! Nu închide pieţele. Am acelaşi mesaj de la cei din HORECA. Nu-i îngropa că nu ai cum să-i scoţi din groapă la anul. Ştim că în fiecare zi nu omorâţi doar economia, ci pe românii care produc”, a afirmat Victor Ponta în plenul Parlamentului. 

“Este un lucru foarte bun să vorbim despre economie, nu despre buget, că bugetul nu e important pentru oameni decât dacă are legătură cu viața lor, cu economia. Din păcate, nu vorbim despre criza economică, o criză care în 2021 va fi mai dură ca cea din 2010. Mai ales că acum avem în 2020 un Guvern ca în 2009, care ne zice că totul e bine, că nu vine FMI-ul, că nu mărește taxe, nu mărește impozie.

Culmea e că în 2010-2011 când domnul prim ministru Orban era alături de mine în USL şi criticam măsurile domnului Băsescu, acum face exact ca Guvernele Băsescu și îi are aliați pe toți cei ai lui Băsescu, făcând aceleaşi greşeli şi ducându-ne în aceeaşi criză”, a mai spus acesta.

Victor Ponta a subliniat că Guvernul Orban a ajuns la putere cu voturile social democraților: „Sunteţi în funcţie cu voturile PSD. Criza economică ne va lovi mai mult decât criza sanitară”.

După ședința din Parlament, Ponta a postat încă un mesaj pe pagina de Facebook, în care afirmă că Premierul Orban i-a provocat dureri de cap cu prostiile și minciunile pe care le-a zis. "Sper că nu am luat lucovid" a mai scris Ponta.

L-am ascultat azi pe Orban in Parlament / ma doare capul si acum ce prostii si minciuni am auzit! Sper ca nu am luat lucovid? Va astept la 18.30 la PROeMISIUNEA LUI VICTOR - live pe pagina mea de Facebook!

Posted by Victor Ponta on Monday, 9 November 2020

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ludovic Orban
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Preţuri mai mari pentru carburanţi de la 1 iulie
x close