Antena 3 CNN Sport Doliu în sportul românesc! A murit fotbalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani

Doliu în sportul românesc! A murit fotbalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani

Fostul fotbalist, Alexandru Vagner, a murit vineri dimineața, la doar 33 de ani.

Doliu în sportul românesc! A murit fotbalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani
Sursa foto: Facebook / Inter Cristian
de Laura Dinu    |    30 Sep 2022   •   13:54

Alexandru Vagner se afla în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov, după ce, în urmă cu 10 zile, suferise un infarct chiar în timpul antrenamentului susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov. 

”În această dimineață am primit o veste extrem de proastă, Alexandru Vagner a plecat dintre noi 

Din păcate Dumnezeu te-a luat la el și ne-a lăsat un gol imens în suflete... Drum lin către ceruri, Alex!”, au scris reprezentanții echipei Inter Cristian pe Facebook.   

”M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat și Mihaela, sora lui Alex Vagner, potritivit liga2.prosport.ro.

În ultimele luni, Vagner acuza o stare de oboseală accentuată în urma nopților nedormite în care juca poker online. Acesta apelase la energizante pentru a rezista. 

În timpul antrenamentului de marți, 20 septembrie, al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplul exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit.

Un paramedic SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, a ajuns imediat la fața locului, unde i-a acordat fostului fotbalist primele îngrijiri medicale. La scurt timp a sosit și ambulanța. După o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat la spital în stare critică.

Peste 100 de meciuri în Liga 1

În 2018, Alexandru Vagner renunța la cariera de fotbalist profesionist și s-a dedicat pokerului.

Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna.

Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3. ”Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal”, explica, în 2018, Vagner, pentru Monitorul Expres, decizia de a renunţa la cariera de fotbalist.

În cariera sa, Alexandru Ion Vagner a evoluat pentru Gloria Bistrița, FC Baia Mare, Forex Brașov, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și SR Brașov.

×
Subiecte în articol: Alexandru Vagner
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close