Antena 3 Sport Cea mai mare dezamăgire trăită de Daniel Prodan cu câteva luni înainte de a muri

Cea mai mare dezamăgire trăită de Daniel Prodan cu câteva luni înainte de a muri

17 Noi 2016   •   09:35
Cea mai mare dezamăgire trăită de Daniel Prodan cu câteva luni înainte de a muri
Sursa foto: Foto: Facebook

Daniel Prodan a murit la 44 de ani, în urma unui infarct suferit aseară. Iar lumea fotbalului este în doliu.

Cu ceva timp în urmă, înainte de a muri, jucătorul de fotbal recunoștea că tocmai trăiește cea mai mare dezamăgire. Asta după ce Anghel Iordănescu a trecut în barca actualei conduceri a FRF-ului.

"Sunt foarte dezamagit, trăiesc cea mai mare dezamagirea a mea de când sunt în fotbal. Nu m-aş fi aşteptat niciodată ca fostul nostru antrenor, dl Iordănescu, să se alature actualei conduceri. Am rămas cu un gust amar … Credeam ca este în echipa lui Popescu, dar m-am înşelat. Sunt un om care spun lucrurile pe faţă, sunt curat ca roua dimineţii. Recunosc, domnul Iordanescu a adus bani de acasă, 15.000 de dolari, să mă aducă la Steaua, m-a ajutat să fiu un om onest, cinstit şi corect, să am coloana vertebrală. A fost omul care m-a învăţat o gramadă de lucruri bine. Acum stau şi ma gândesc, unde sunt aceste principii de viaţă? Sunt dezamăgit de atitudinea dansului faţă de copii lui! Nu mi-a luat apararea în lupta cu Burleanu, deşi mi-a dat dreptate în faţă … Eu am acelaşi caracter pe care l-am avut şi la 20 de ani şi câţi ani voi mai avea acelaşi om voi fi!”, declara artistul în urmă cu ceva timp, potrivit Adevărul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close