Antena 3 CNN Sport Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism: "Sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp"

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism: "Sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp"

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, a anunţat că, în urma discuțiilor pe care le-a purtat miercuri cu reprezentați ai Guvernului și ai Parlamentului României, are convingerea că "sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp".

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism: "Sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp"
Sursa foto: Gabriel Toncean/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    21 Apr 2021   •   21:58

De asemenea, Gabriel Toncean a avut cuvinte de laudă pentru actualul premier al României, în care a găsit "un sprijin pentru iubitorii sportului".

Totodată, preşedintele Federaţiei Române cu Culturism şi Fitness a spus că susține campania de vaccinare împotriva COVID-19 și consideră că
"imunizarea împotriva noului coronavirus va fi factorul determinant pentru revenirea la normalitate".

"Am veşti bune! În urma discuțiilor pe care le-am purtat astăzi cu reprezentați ai Guvernului și ai Parlamentului României am convingerea că sălile de fitness se vor redeschide în cel mai scurt timp.

Am asigurat autoritățile că noi, iubitorii și practicanții acestui sport, vom respecta toate măsurile de precauție, la fel cum am făcut-o și până acum.

 M-am bucurat să găsesc și în actualul premier al României un sprijin pentru iubitorii sportului. Sunt convins că Executivul condus de Prim-ministrul Florin Cîțu va lua cele mai bune decizii.

Susțin campania de vaccinare împotriva Covid-19 și consider că imunizarea împotriva noului coronavirus va fi factorul determinant pentru revenirea la normalitate", a transmis miercuri, pe pagina sa de Facebook.

? Am vești bune ‼️ ? În urma discuțiilor pe care le-am purtat astăzi cu reprezentați ai Guvernului și ai Parlamentului...

Posted by Gabriel Toncean on Wednesday, 21 April 2021

"Activitatea sălilor de sport și fitness se suspendă în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este mai mare de 4 la mia de locuitori, măsura încetând atunci când incidența scade sub 3,5 la mie", anunţa secretarul de stat Raed Arafat la sfârşitul lunii martie.

Hotărârea CNSU prevede, printre altele: „Suspendarea activităţii operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localităţile în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidenţă scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori”.

Rata de incidenta în Municipiul Bucureşti este de este 4.51.

×
Subiecte în articol: săli de fitness Gabriel Toncean
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close