Antena 3 CNN Sport Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray a murit la 30 de ani

Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray a murit la 30 de ani

Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray, dublu câștigător al PGA Tour, a murit la vârsta de 30 de ani. Jucătorul se retrăsese vineri de la un eveniment din cauza unei afecțiuni medicale, scrie BBC.

Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray a murit la 30 de ani
de Alexandra Dima    |    26 Mai 2024   •   08:35

Jucătorul de două ori câștigător al turneului se retrăsese vineri, din cauza unei boli, de la evenimentul Charles Schwab Challenge din această săptămână, după ce a jucat 16 găuri din runda a doua.

„Am fost devastați să aflăm - și avem inima frântă să împărtășim - că Grayson Murray a decedat în această dimineață”, a declarat sâmbătă comisarul PGA Tour, Jay Monahan.

„Nu mai am cuvinte. Turneul PGA este o familie, iar atunci când pierzi un membru al familiei tale, nu mai ești niciodată la fel. Îl plângem pe Grayson și ne rugăm pentru alinare pentru cei dragi lui”.

Încă nu a fost precizată cauza morții.

Graayson Murray a câștigat trei campionate mondiale de juniori consecutive între 2006 și 2008. El s-a calificat pentru PGA Tour în 2016 - 17 la vârsta de 22 de ani și a câștigat primul său titlu în 2017 cu victoria la Barbasol Championship. Acest lucru i-a oferit o scutire în circuit până în 2019 și a recâștigat un loc în circuit în acest sezon.

A câștigat al doilea titlu din carieră cu victoria la Sony Open din Hawaii, care l-a dus la cea mai bună clasare din carieră, 46 în lume.

×
Subiecte în articol: Grayson Murray golf
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close