Antena 3 Sport Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”

Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”

19 Noi 2016   •   19:06
Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”
Sursa foto: Foto: Facebook

Zi extrem de dureroasă pentru fotbalul românesc. Fostul internaţional Daniel Prodan a fost condus pe ultimul drum de foştii lui colegi din Generaţia de Aur, de familie şi de suporterii stelişti care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu. 

Cu acest prilej, colegii săi, care nu şi-au putut reţine lacrimile de durere, i-au făcut o promisiune lui Didi la căpătâiul său.  

În curtea bisericii, Gică Popescu (fost căpitan al echipei naţionale de fotbal) şi Mircea Sandu (fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal) au ţinut discursuri în care au promis că visul lui Daniel Prodan, acela ca fotbalul românesc să strălucească din nou, va fi ţinta lor de acum înainte, scrie Adevărul.

„Generaţia noastră nu mai e completă fără Didi şi ne e greu să jucăm în minus, dar îi promitem că vom face tot ce putem pentru ca visul său să fie împlinit“, au spus aceştia.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close