Antena 3 CNN Sport Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”

Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”

Jurământul fotbaliştilor Generaţiei de Aur, la căpătâiul lui Daniel Prodan: „Îţi promitem că vom face tot ce putem ca...”
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Noi 2016   •   19:06

Zi extrem de dureroasă pentru fotbalul românesc. Fostul internaţional Daniel Prodan a fost condus pe ultimul drum de foştii lui colegi din Generaţia de Aur, de familie şi de suporterii stelişti care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu. 

Cu acest prilej, colegii săi, care nu şi-au putut reţine lacrimile de durere, i-au făcut o promisiune lui Didi la căpătâiul său.  

În curtea bisericii, Gică Popescu (fost căpitan al echipei naţionale de fotbal) şi Mircea Sandu (fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal) au ţinut discursuri în care au promis că visul lui Daniel Prodan, acela ca fotbalul românesc să strălucească din nou, va fi ţinta lor de acum înainte, scrie Adevărul.

„Generaţia noastră nu mai e completă fără Didi şi ne e greu să jucăm în minus, dar îi promitem că vom face tot ce putem pentru ca visul său să fie împlinit“, au spus aceştia.
 

×
Subiecte în articol: daniel prodan daniel prodan a murit
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close