Antena 3 Sport Miron Cozma, huiduit la un eveniment sportiv. „Mi s-a făcut rău pe loc”

Miron Cozma, huiduit la un eveniment sportiv. „Mi s-a făcut rău pe loc”

26 Iun 2017   •   17:23
Miron Cozma, huiduit la un eveniment sportiv. „Mi s-a făcut rău pe loc”
Sursa foto: Foto: Facebook/Miron Cozma

Miron Cozma a fost huiduit la un eveniment sportiv. Rapidiştii au aniversat 94 de ani de la înfiinţare, iar la patrulaterul organizat cu această ocazie între echipele de Old Boys a asistat şi fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma.

Participarea acestuia la aniversare şi prezentarea sa ca un mare rapidist i-a nemulţumit atât pe oamenii din tribune, dar şi pe rapidiştii prezenţi la meci. Florin Motroc, fiul marelui jucător Ion Motroc, susţine că a fost scârbit în momentul în care a auzit rostindu-se numele lui Miron Cozma, scrie GSP.

"Când l-am auzit pe announcer că-l aminteşte ca fiind un mare rapidist, mi s-a făcut rău pe loc. (...) Am fost oripilat de prezenţa lui Cozma, care din ce am înţeles a venit neinvitat, nimeni nu a ştiut de venirea lui. Probabil că a fost lăsat să intre pe teren de cineva şi să dea lovitura de start la meciul cu Petrolul, dar nu ştiu cine", a spus Florin Motroc la radio Sport Total FM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close