Antena 3 CNN Sport (P) Pariuri antepost: Strategii, Sfaturi și Reguli

(P) Pariuri antepost: Strategii, Sfaturi și Reguli

(P) Pariuri antepost: Strategii, Sfaturi și Reguli
07 Sep 2017   •   13:31

Inițial folosite la cursele de cai, pariurile antepost sunt, practic, pariuri anticipate, care sunt făcute înainte de eveniment. Pot fi făcute cu săptămâni, luni și, în anumite cazuri, chiar și cu ani înainte. Un bun exemplu pentru ultima opțiune este piața corespunzătoare Campionatului Mondial de Fotbal, disponibilă în general la scurt timp după terminarea Cupei Mondiale anterioare.

Este important de menționat că, în cazul pariurilor antepost făcute la diferite case de pariuri, pronosticul prevede, de asemenea, că echipa aleasă va participa la evenimentul în cauză. În acest sens, merită să știți că unele case de pariuri consideră pariul pierdut prin neparticiparea echipei.

Dacă, de exemplu pariați că echipa X participă la următorul campionat mondial, iar această echipă nu va juca în cele urmă la Cupa Mondială, pariul poate fi anulat. În ceea ce privește această situație, există case de pariuri care returnează banii.

Tipuri de pariuri antepost

Posibilitățile de efectuare a unor pariuri anticipate sunt multe și sunt departe de a se limita la parierea pe campioană ("Marea Câștigătoare"). Unele dintre pariurile anticipate sunt următoarele: cel mai bun marcator (al unui turneu sau al unei echipe); dacă o echipă va pierde sau se va califica în fazele finale sau va termina între primele 3 sau 6 ale unui turneu; dacă va încheia în prima sau a doua jumătate a clasamentului; câte puncte va avea la final campioana unei ligi etc.

Avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj al acestei modalități este că, atunci când pariați în avans la case de pariuri online, cotele sunt de obicei mai mari și, prin urmare, mai profitabile. Acest lucru se remarcă atunci când vine vorba de favoritele la titlu, ale căror cote vor fi logic mai atractive înainte de începerea turneului decât atunci când echipa conduce, este cu 7 puncte deasupra ultimei clasate. În același timp, acest sistem cere un nivel foarte ridicat de răbdare, deoarece pariurile vor dura mult timp pentru a fi definite după ce au fost făcute.

În prezent, mulți sunt atrași de dinamica pariurilor live, cu toate acestea nu trebuie să omitem aspectele sale pozitive. Dintre acestea iese în evidență posibilitatea de a paria pe rezultatul global, care a priori este mai puțin riscant decât dacă îl faceți de la meci la meci, având chiar și o favorită ca referință. În plus, fiind un pariu pe termen lung, într-o oarecare măsură diminuează influența șansei.

Cu toate acestea, pariurile antepost au și dezavantaje. Unul dintre ele se află în organizarea și gestionarea corectă a bugetului diverselor pariuri online, deoarece banii pariați sunt blocați o perioadă destul de mare de timp.

De asemenea, pentru a reuși în acest tip de pariu este nevoie de o analiză profundă a circumstanțelor care implică atât evenimentul, cât și echipa care este aleasă. Și nu este un simplu studiu referitor la jocul în sine, poate chiar să se extindă și la nivel economic și instituțional. O alternativă pentru a contracara acest element este aceea de a acoperi pariul inițial în funcție de ceea ce se întâmplă cu echipa sau jucătorul pentru care s-a optat.

Reguli și sfaturi

După cum am menționat mai sus, prima regulă importantă are de a face cu participarea sau nu a echipei alese. În general, atunci când nu participă, casele de pariuri consideră pariul ca fiind ratat. Într-o altă ordine de idei, în cazul în care evenimentul ales suferă o schimbare de loc sau de altă natură, casa de pariuri ar putea anula pariul, cu excepția cazului în care o reglementare specifică a acestui sport stipulează altceva.

Recomandarea principală pentru a avea succes în cazul în care faceți pariuri antepost (anticipate), constă în realizarea unui investigații minuțioase și aprofundate cu privire la evenimentul care va avea loc și la fiecare dintre factorii referitori la varianta pentru care ați optat. În acest fel, veți reduce cu siguranță șansele de eșec, care totuși sunt întotdeauna latente în cazul unui pariu pe termen lung.

Lumea pariurilor este fascinantă, dar implică anumite riscuri de care trebuie să fiți în permanență conștienți. Informația joacă un rol fundamental în cazul diverselor pariuri online sau offline, fi ele antepost, live etc. De aceea este bine să intrați pe site-uri precum 10pariuri.ro sau biletu-zilei.com, pentru a afla de la experții în pariuri cum să pariați pentru a avea succes.

De asemenea, aceștia vă oferă zilnic ponturi pariuri, biletul zilei fotbal, pronosticuri fotbal sau pronosticuri tenis, dându-vă șansa să vă atingeți obiectivul.

Pe biletu-zilei.com găsiți chiar și informații despre cazinouri online, unde puteți juca păcănele online. Așadar, informați-vă și pariați!

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close