Antena 3 CNN Sport Prima medalie de aur pentru România la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Brânză, victorioasă la spadă

Prima medalie de aur pentru România la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Brânză, victorioasă la spadă

Prima medalie de aur pentru România la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Brânză, victorioasă la spadă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Iun 2015   •   18:10
UPDATE 18.10 - Ana Maria Brânză a câştigat medalia de aur în proba de spadă de la Jocurile Europene de la Baku, după ce a învins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11.

UPDATE 17.30 -
Sportiva Simona Gherman a cucerit medalia de bronz în proba de spadă de la Jocurile Europene de la Baku, după ce a fost învinsă, marţi, în semifinale, cu scorul de 15-8, de Iana Zvereva din Rusia, informează site-ul oficial al competiţiei.
   
În finală, Iana Zvereva o va întâlni pe Ana Maria Brânză, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 12-11 după prelungiri, pe Erika Kirpu din Estonia. Anterior, Brânză a trecut în sferturi de Catharina Kock (Finlanda), scor 15-4, iar în optimi de Katrina Lehis (Estonia), scor 15-12.
   
Finala începe la ora 17.30.

Ştire iniţială 13.50
Scrimerele române Ana-Maria Brânză și Simona Gherman s-au calificat în semifinalele probei individuale de spadă, marți, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), și și-au asigurat astfel medaliile de bronz.

Ana-Maria Brânză (locul 3 în clasamentul FIE) a dispus în sferturi de finlandeza Catharina Kock cu scorul de 15-4, după ce în optimi câștigase în fața estonienei Katrina Lehis, cu 15-12.

Brânză, câștigătoare a Grupei preliminară A, va lupta în penultimul act cu Erika Kirpu (Estonia), numărul trei mondial, marți, de la ora 15.45 (ora României).

Simona Gherman a dispus în sferturi de italianca Giulia Rizzi, cu 15-10, după 15-9 în primul tur cu Avital Marinuk (Israel) și 15-10 în optimi cu rusoaica Olga Kocineva.

Gherman (11 FIE), care o va înfrunta în semifinală pe rusoaica Iana Zvereva (23 FIE), de la ora 16.00, a încheiat pe locul patru Grupa E, cu meciuri pierdute la Giulia Rizzi, Anna Kun (Ungaria) și Iana Zvereva.

×
Subiecte în articol: Jocurile Europene
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close