Antena 3 CNN Sport Rapid Bucureşti a învins FCSB la o diferenţă de patru goluri şi a urcat pe locul 2 în clasament

Rapid Bucureşti a învins FCSB la o diferenţă de patru goluri şi a urcat pe locul 2 în clasament

Rapid București a învins echipa FCSB în ultima etapă a sezonului regular din Superliga de fotbal. Rapidiștii au încins lupta pentru titlu din play-off deoarece s-au apropiat de FCSB.

Rapid Bucureşti a învins FCSB la o diferenţă de patru goluri şi a urcat pe locul 2 în clasament
Sursa foto: Hepta | SportPictures / Razvan Pasarica
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   22:16

Partida Rapid București-FCSB s-a disputat pe Arena Națională și a fost câștigată de gazde, 4-0. Scorul a fost deschis în minutul 33 de Paul Iacob, iar Albion Rrahmani a mărit avantajul în minutul 53. Ermal Krasniqi a înscris în minutul 74 pentru 3-0, iar Rrahmani a punctat din nou în minutul 82.

În urma acestui rezultat, Rapid o depășește pe CFR Cluj și urcă pe locul 2 în clasament. FCSB rămâne pe primul loc, dar diferența între primele două echipe va fi de doar patru puncte în play-off.

În ultima etapă din sezonul regular al Superligii de fotbal s-au desfășurat vineri cinci partide. Dinamo București a învins cu 1-0 UTA Arad, CFR Cluj a trecut cu același scor de Hermannstadt, iar Sepsi Sf.Gheorghe a învins în deplasare cu 2-1 pe Petrolul Ploiești.

Partidele FC Botoșani-Farul Constanța și FC Voluntari-U Cluj s-au încheiat nedecise, scor 0-0. Din sezon au mai rămas de jucat partidele FCU Craiova-Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20.45, și Oțelul Galați-Poli Iași, luni, de la ora 20.00.

FCSB, Rapid București, CFR Cluj, Univ.Craiova, Sepsi Sf.Gheorghe și Farul Constanța s-au calificat în play-off. Celelalte zece echipe vor juca în play-out. Clasamentul în play-off și în play-out va fi stabilit după înjumătățirea punctelor obținute de fiecare echipă în sezonul regular, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti FCSB
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close