Antena 3 Sport Scrisoare emoționantă a soției lui Daniel Prodan, la două zile de la înmormântare

Scrisoare emoționantă a soției lui Daniel Prodan, la două zile de la înmormântare

21 Noi 2016   •   13:07
Scrisoare emoționantă a soției lui Daniel Prodan, la două zile de la înmormântare
Sursa foto: Foto: Facebook

La doar o zi de la înmormântarea lui Daniel Prodan, soția acestuia, Licinia, a trimis apropiaților o emoționantă scrisoare de mulțumire.

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soț, tată și frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniți, bonomia lui ne va lipsi și o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel și durerea. Totodată, se cuvine să aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simțit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generația de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferința. Sportivi, artiști, jurnaliști, fani și admiratori, prieteni și rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit și respectat, că pasiunea, ambiția și munca sa onestă au contat pentru mulți. Aceasta este moștenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald și sincer. De asemenea, ținem să ne exprimăm recunoștința specială pentru ajutorul și eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiați”, scrie soţia fostului fundaş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close