Antena 3 CNN Sport Simona Halep a renunțat la unul dintre cei doi antrenori: ”Nu pot găsi un motiv evident”

Simona Halep a renunțat la unul dintre cei doi antrenori: ”Nu pot găsi un motiv evident”

Simona Halep a decis să renunțe la colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov. ”Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit.”

Simona Halep a renunțat la unul dintre cei doi antrenori: ”Nu pot găsi un motiv evident”
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    06 Mai 2021   •   14:27

Fostul antrenor al sportivei a transmis că nu există un motiv punctual care a dus la încheierea colaborării și a recunoscut că a trăit o experiență ”fenomenală” alături de Simona Halep.

”Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit, după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren (n.r. Darren Cahill) este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a explicat Artemon Apostu-Efremov, potrivit AS.ro.

Halep va continua să îl aibă alături pe Darren Cahill

Fostul jucător de tenis a anunţat care au fost cele mai frumoase momente petrecute alături de Simona Halep.

"Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase", a precizat fostul antrenor al Simonei.

După eliminarea de săptămâna aceasta, de la Madrid, pentru Simona Halep urmează participarea la competiția WTA 1000 de la Roma, programată în perioada 10 - 16 mai, în direct pe canalele Digi Sport.

×
Subiecte în articol: Simona Halep antrenori
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close