Antena 3 CNN Sport Tombolă pentru bilete la Jocurile Olimpice de la Paris. Peste 13 milioane de bilete vor fi puse la bătaie

Tombolă pentru bilete la Jocurile Olimpice de la Paris. Peste 13 milioane de bilete vor fi puse la bătaie

Se dă startul achiziţiei de bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din vara anului 2024. De joi, 1 decembrie, pentru prima dată în istoria Olimpiadei, va fi lansată o tombolă online, la care se pot înscrie iubitori ai sporturilor din întreaga lume.

Tombolă pentru bilete la Jocurile Olimpice de la Paris. Peste 13 milioane de bilete vor fi puse la bătaie
Sursa foto: hepta.ro | Alexander Vilf
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2022   •   10:43

Cei care doresc să se înscrie la tombolă, trebuie să acceseze site-ul tickets.paris2024 şi să completeze datele cerute. Ulterior, norocoşii vor fi anunţaţi printr-un e-mail dacă au fost selectaţi.

Următorul pas, după anunţarea câştigătorilor, este achiziţionarea biletelor, timpul alocat pentru plată fiind de 48 de ore.

"De la 1 decembire până la 31 ianuarie, trebuie să vă înregistraţi pe platformă. Veţi avea un interval de timp cu o remiză, iar apoi, din 15 februarie până pe 15 martie, dacă aţi câştigat această tragere la sorţi, veţi avea acces la platformă şi vă puteţi cumpăra trei bilete diferite, în sesiuni diferite la Jocurile Olimpice", explică un organizator al tombolei.

Preţul unui bilet la Olimpiada de la Paris porneşte de la 24 de euro. De altfel, cel puţin jumătate dintre tichete vor costa sub 50 de euro, iar peste 100.000 dintre acestea vor ajunge, în mod gratuit, la cei fără posibilităţi financiare.

Valoarea totală a biletelor vândute este estimată la peste 1, 2 miliarde de euro, adică un sfert din bugetul Comitetului de organizare.

Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfăşura între 26 iulie şi 11 august 2024.

×
Subiecte în articol: paris tombolă Jocurile Olimpice
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close