Antena 3 CNN Sport Vești proaste pentru suporterii FCSB: ”Încep dificultățile! Este imposibil”

Vești proaste pentru suporterii FCSB: ”Încep dificultățile! Este imposibil”

Vești proaste pentru suporterii FCSB. Mircea Lucescu este de părere că echipa va avea probleme financiare în perioada următoare. Acesta nu crede că Gigi Becali va mai putea susține echipa pe cont propriu pentru mult timp.

Vești proaste pentru suporterii FCSB: ”Încep dificultățile! Este imposibil”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    20 Iul 2020   •   08:50

”O echipă cu tradiție nu poate să stea! Uite-l pe Gigi Becali, nu poate să stea la posibilitățile financiare ale unui singur om. Este imposibil! Gigi a fost foarte bine, dar o să vedeți că, ușor-ușor și la Gigi încep dificultățile”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Mediafax. 

Gigi Becali a făcut, în ultima perioadă schimbări drastice la FCSB. De la de la nivelul lotului, la banca tehnică.

Mircea Lucescu este de părere că echipa va avea probleme financiare în perioada următoare

Pe data de 15 iulie, Anton Petrea a devenit oficial antrenorul principal al echipei. 

”FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020.

Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii). În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League”, se arată pe site-ul oficial al FCSB. 

 

×
Subiecte în articol: FCSB Mircea Lucescu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close